Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró

Adreça:
C. d’Argentona, 64 
08302 Mataró

Contacte:
Tel. 93 741 29 30
[email protected]

Horari:
Dijous i divendres de 17 a 20 h.
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges d’11 a 14 h

Tots els festius tancat (excepte 7 i 10 d'abril, 5 de juny, 12 d'octubre, 1 de novembre i 6 de desembre, sempre que no siguin de dilluns a dimecres) 

Visita guiada a l’edifici i a les exposicions: segon dissabte de cada mes de 18 a 19 h 

Activitats familiarssegon diumenge de cada mes, de 12 a 13.30 h (cal reserva prèvia)

L'entrada i les activitats són gratuïtes. Més informació i reserves al telèfon 93 741 29 30 de dilluns a divendres de 9 a 14 h o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

El centre cultural va néixer del llegat de l’artista Jordi Arenas i Clavell a la seva ciutat natal i de la voluntat de l’Ajuntament de Mataró d’acceptar-lo. És l’extensió específica del Museu de Mataró especialitzada en art i en la seva difusió, amb una atenció preferent a l’activitat artística de la ciutat i on es realitzen tota mena d’activitats: exposicions, xerrades, conferències, tallers, audiovisuals... amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de Ca l’Arenas.

El centre custodia, conserva i exhibeix la col·lecció d’art del Museu i disposa d’espais per a exposicions temporals.

Cada segon dissabte de mes a les 18 h hi ha una visita guiada a l’edifici, i cada segon diumenge de mes a les 12 h hi ha una activitat familiar dirigida especialment a nens i nenes a partir de 5 anys. Aquesta activitat està gairebé sempre relacionada amb alguna exposició que es pot visitar en aquell moment i, a part d’explicació, visita o joc, també inclou una activitat de manualitats en arts plàstiques.