Dies internacionals del teatre, la dansa i el circ
Dies internacionals del teatre, la dansa i el circ

Dia Mundial del Teatre


Cada 27 de març la comunitat internacional celebra el Dia Mundial del Teatre amb esdeveniments arreu del món per promoure l’art teatral, crear consciència del seu valor i sobretot compartir-ne el gaudi.
A Mataró també ens sumem a la celebració el proper 23 de març amb una acció teatral de l'Aula de Teatre dirigida per Oriol Colomer i Antonella D’Ascenzi que porta per títol Dolor, guerra i bellesa per acariciar  el dolor.

Dia Internacional del Circ


El Dia Mundial del Circ se celebra el tercer dissabte del mes d'abril. La celebració s'emmarca en el 'World Circus Day' i països arreu del planeta programen diferents activitats durant el mateix cap de setmana.
A Mataró celebrem aquesta data el 21 d'abriamb tallers i un assaig obert de la companyia associada a Can Gassol Alba Sarraute & Les Ofèlies.

Dia Internacional de la Dansa

29 és dansa


Des del 1982 cada 29 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Dansa a instàncies del Comitè Internacional de la Dansa de la UNESCO. La data va ser escollida amb motiu del naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el creador del ballet modern.
A Mataró des de l’any 2013 celebrem el 29 és dansa. És una diada plena d’activitats a l'entorn de la dansa organitzada pel col·lectiu Dans In Vitro i el Servei de Cultura de l'Ajuntament.

Agenda d'arts en viu

Propers espectacles a Mataró


Altres cicles d'arts en viu