Yung Rovelló + Basukinho & Citto + La Queency + DJ Trapella

Festival Nosaltres

Dijous 18 d'agost / 20 h / Pati de Can Marchal

L’escena de música urbana emergent i de proximitat prèn el Nosaltres

La música reivindicativa més talentosa i jove arriba al Nosaltres amb tres propostes de l’escena urbana de proximitat i emergent. 

Basukinho i Citto irrompen amb força a l’escenari amb la seva proposta musical sense complexos: l’aposta per  recuperar el rap més pur amb un missatge cru i directe. El talent dels dos versadors mataronins és un dels secrets de boca a orella més ben guardats. Vindran acompanyats de la banda instrumental que conforma el show 304 Tour, un espectacle estrenat aquest estiu. 

Yung Rovelló agafarà el relleu i ens farà gaudir des del hip-hop més clàssic fins al ball amb influències trap i amb arrels de música festiva catalana i popular. 

Per últim, passarem de moure el cap a moure el cul amb tota una sensació de la nova escena del pop-trap urbà i reggaeton català, La Queency. L’artista terrassenca és coneguda per prendre partit per temàtiques socials: ha cantat per la llibertat de Pablo Hasél, contra l’empresonament dels presos polítics o favor del dret de l’habitatge. Així i tot, també sovinteja sense complexos temes sexuals des del punt de vista d’una dona empoderada. 

Clourem la nit amb el retorn a l’escenari del Nosaltres de la punxa discs més reconeguda del Maresme Lliure i Tropical, DJ Trapella. Representant la lluita feminista, crea una festa eclèctica, mesclant els èxits més actuals amb els més alternatius: no deixaràs de ballar!

Per a més informació: Festival Nosaltres.

Organitzen: Clack Audiovisual i Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…