Contra què et rebel·laries?

XXIV Mostra de Teatre als Instituts

Divendres 17 de maig de 2024 / 19 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
Gratuït amb invitació.

XXIV Mostra de Teatre als Instituts

Ja fa 24 anys que alumnes d’ESO tenen el teatre com a assignatura optativa als seus instituts. Enguany, 130 alumnes han aprofundit en la creació teatral amb el suport del seu professorat i d'un pedagog teatral de l'equip de l'Aula de Teatre. El que es presenta al Teatre Monumental és el fruit del treball dut a terme durant el curs.

D’on neix l’impuls de la rebel·lió? De la necessitat de justícia? De la ràbia? On són les fronteres de la legitimitat de la revolta? Hem d’acceptar les coses tal com són? Aquest curs explorem totes aquelles coses que no ens agraden i que motivarien la nostra rebel·lió. El nostre entorn ens condiciona i estem en negociació constant amb ell, però ens preguntem fins a quin punt som capaços de canviar-lo. Ens diuen que hi ha coses que no depenen de nosaltres, que són impossibles de canviar, però nosaltres no n’estem segurs d’això. I, tanmateix, tenim dubtes de si estem moguts per una causa justa o si la nostra revolta està condicionada per uns mitjans de comunicació que construeixen el món a la seva mida.

Hi participen: Instituts Miquel Biada, Puig i Cadafalch, Thos i Codina, Alexandre Satorras, Damià Campeny, Laia l'Arquera, Àngela Bransuela, Mar Mediterrània i Centre d'Educació Especial Les Aigües.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…