Xics’n’Roll Band

Activitat familiar

Diumenge 28 de novembre de 2021 / 12 h (obertura de portes 11.30 h) / Casal L'Aliança (C. de Bonaire, 25)
Preu entrada: fins a 3 anys gratuït | + de 3 anys anticipada 8 euros i taquilla 10 euros | Pack familiar (2 adults + 2 infants): anticipada 25 euros i taquilla 30 euros

Vine en família a gaudir d'un de la música en viu!

Les Cases de la Música presenten Xics'n'Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay són, entre d’altres, els protagonistes de l’espectacle Xics'n'Roll. Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n’Roll Band ens presenten les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir els més petits en la música moderna i tota una oportunitat per als pares i mares de tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. 

Amb un espai reservat pels petits, animació infantil, pintures, photocall... Xics'n'Roll és tota una experiència per gaudir en família i transmetre als més petits la passió per la música.

Mesures de prevenció de la COVID-19

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…