Vocis

Espectacle

Divendres 24 de novembre de 2023 / 20 h / Ateneu Centre Cultural (La Riera, 92)
8,5 euros

En el marc del cicle d'arts escèniques Escena i Pensament

Vocis – For Eyes to Hear, dirigida per la coreògrafa Carla Piris i interpretada per Roser Dresaire, Carlota Mas-beya i Maria Garriga, és una experiència immersiva que ens endinsa en un viatge poètic, visual i sonor. Una peça que convida al despertar d'una nova percepció.

Vocis – For Eyes to Hear investiga com, a través del moviment de la veu i el cos, podem visitar tant els llocs que habitem com els que ens habiten. D'una banda, el lloc que habitem ara, aquesta cambra, les seves dimensions i formes, el temps present que hi transcorre i l'omple de vibració. I, d'altra banda, tots els llocs que ens habiten, records físics que el nostre cos i veu guarden, com una memòria. Un altre lloc i un altre temps; un gest de la mà heretat de l’àvia o el plor d'un infant que s'ha perdut. Llocs que podem invocar quan observem la relació física entre el cos i la veu i permetem que sexpressi deslliurada dels codis, la identitat i el pensament racional.

Aquest és el tercer i últim espectacle de la programació del primer cicle Escena i Pensament de l'Ateneu Centre Cultural, que busca posar en valor les produccions escèniques locals, apostant pel talent jove o innovador.

L'entrada inclou una beguda de Vitae Kombucha, una petita empresa productora de begudes situada a Pineda de Mar, i una introducció musical a càrrec de l'Aula de Música Masafrets de Mataró.

Organitza: Fundació Iluro

També et pot interessar…