Vilardell. Pinhai

Exposició

Del 22.01.2021 al 14.02.2021 / Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics
Horari exposicions: Dl, dt i dj, de 9 a 13 h; dj, dv i ds de 18.30 a 20.30 h

Exposició de Lozano Vilardell organitzada per l'Associació Sant Lluc per l'Art Mataró

Francisco Javier Lozano Vilardell presenta la seva darrera producció de pintures acríliques. L'artista és llicenciat i doctor cum laude en Belles Arts per la Facultat de Barcelona on, actualment, exerceix de professor.

El seu historial acadèmic, artístic i les seves aportacions al coneixement i la recerca dins de l’art és extens, ha conreat l’escultura, el dibuix, el gravat i l'experimentació en tècniques 3D. 

Les seves pintures combinen abstracció i figuració geomètrica, en un diàleg permanent entre geometria i cromatisme, tractant d’aconseguir crear una realitat paral·lela, emprant símbols que construeixen espais i estructures seguint una pauta gairebé musical, sense sensació tridimensional, sinó més aviat valent-se de línies, formes i trames amb un ritme ben combinat entre espais i formes on l’observador pot parar atenció o descansar-hi.

Tot plegat en una combinació creativa que vol atraure la mirada al mateix temps que vol remarcar la mateixa identitat, sense renunciar, emperò, a la qualitat i a una determinada derivada estètica a la qual l’abstracció actual ha donat cabuda, com una versió important dins de l’art contemporani.

Organitza: Associació Sant Lluc per l’Art

També et pot interessar…