Sweet Little Swing

Vermut musical

Diumenge 16 de maig de 2021 / 12 h (11.30 h obertura de portes) / Pati de Can Marchal
Gratuït, amb reserva prèvia

A partir del 2 de maig els vermuts musicals comencen a moure’s pels diferents barris de la ciutat de Mataró recuperant el seu format itinerant en col·laboració amb les entitats veïnals

Sweet Little Swing és una formació de músics amb una llarga trajectòria professional. Amb més de vuit anys de treball en diferents projectes i actuacions, Ginger (Alba Quintos) i Steve Ranger (Esteve Genís) creen el conjunt Sweet Little Swing per aportar un toc de glamur amb aire fresc i originalitat.

La formació ofereix un ampli repertori de versions, passant del jazz de les millors dècades a les cançons més actuals i de diferents estils: pop, rock, etc. Això sí!, sempre apostant pel seu ingredient especial... El SWING!

Alba Quintos és la veu principal, amb un registre greu i peculiar que ens transporta al més pur estil dels anys cinquanta. Esteve Genís, també a la veu i a la guitarra, ofereix grans dons musicals i arranjaments mai vistos.

Sweet Little Swing presenta un repertori ideal per oferir un espectacle molt especial i estilístic, que segur que farà moure el cul a la cadira al públic assistent!

Formació: Alba Quinto (veu) i Esteve Genís (veu i guitarra).

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…