Vermut musical amb Jodie Cash

Concert vermut

Diumenge 2 de maig de 2021 / 12 h / Jardins de l'Antic Escorxador
Gratuït, amb reserva prèvia

A partir d'aquest mes de maig els vermuts musicals comencen a moure’s pels diferents barris de la ciutat de Mataró recuperant el seu format itinerant en col·laboració amb les entitats veïnals

Filla de músics professionals, Jodie Papaceit, vocalista de Jodie Cash, porta el talent als gens. Des de ben petita sempre ha estat en contacte amb la música surenya nord-americana i el country. Després de l'èxit del seu projecte Jodie Cash Fingers, formació amb la qual va rebre molt bones crítiques de mitjans de premsa del sector musical reconeguts, el 2018 va iniciar una nova proposta amb Toni Espelta i Toni del Amo.

Jodie Cash ha presentat, el març d'aquest 2021, Mil Noches, el seu tercer àlbum i el primer en llengua castellana. Un viatge per la música d'arrels en tots els seus vessants, des del rock, el country i el blues, fins a tocar alguns matisos de la música flamenca i el pop, amb vents, riffs, guitarres i dolces melodies, en el conjunt d'una formació molt polifacètica.

Jodie Cash té taules, carisma, simpatia i una veu molt rica en registres. Actualment es troba embarcada en la promoció del seu nou àlbum i en la composició de noves cançons d'un nou projecte que la farà tornar a les seves arrels més clàssiques: el country, el rock sureny i el blues.

Formació: Jodie Cash (veu) Toni del Amo (piano) i Toni Espelta (guitarra),

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…