Venus de les pells

Espectacle

Dissabte 25 de novembre de 2023 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10€

Venus in furs és una adaptació teatralitzada de la novel·la que porta el mateix nom de l'autor austríac Leopold von Sacher-Masoch. Hi haurà col·loqui postfunció.

Sinopsi

L’Àlex, un dramaturg jove i amb molta ambició, vol trobar l’actriu perfecta per encarnar la protagonista de la seva obra. La Vanda apareix per fer el càsting per a aquest personatge, però no té res a veure amb el que ell està buscant. Així comença un estira-i-arronsa entre realitat i ficció, on l’intercanvi de paraules entre els dos posa en relleu l’eterna guerra de sexes i els rols de dominador i dominat. Qui és qui? Tot està per decidir.

Durada: 75 minuts

Una producció d'Animma Teatre

Hi haurà col·loqui postfunció moderat per Cristina Madrid

Fitxa artística

Direcció: Minerva Prat
Escenografia i vestuari: Neus Guix
Disseny de llums: Minerva Prat i Marc Molina
Banda sonora i disseny de so: Pep Gómez
Disseny gràfic: Víctor Passat
Producció executiva: Marc Molina
Intèrprets: Marc Molina i Anna Piqué 

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…