Upon entry

Cinema

Dijous 22 de febrer de 2024 / 20.15 h / Foment Mataroní (C. Nou, 11)

Projecció d'aquest thriller trepidant que forma part del Cicle Gaudí

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida.

La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York, són conduïts a una sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos a un interrogatori psicològicament extenuant per part dels agents de duanes, en un intent de descobrir si la parella amaga alguna cosa.

Direcció i guió - Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vasquez
Repartiment – Alberto Ammann, Bruna Cusí, Laura Gómez, Ben Temple, Gerard Oms, David Comrie.

Durada - 72 min.

Premiada i nominada en diversos festivals (Festival de Málaga, BAFICI, Festival South by Southwest, Tallinn Black Nights Film Festival, Premios Forqué), Upon Entry forma part del Cicle Gaudí

El cicle és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. 

El Cicle porta 10 pel·lícules catalanes a una xarxa estable de sales de cinema d'un centenar de poblacions catalanes on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran.

Preus
Entrada general sense descompte: 4,5€
Socis del Foment: 3€
Carnet Jove: 3€
Targeta del Club Vanguardia: 2×1
Socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya: 3€

Organitza: Cicle Gaudí, Acadèmia del Cinema Català

També et pot interessar…