Tradere

Espectacle

Dissabte 15 d'abril de 2023 / 20 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
17 euros platea | 14 euros amfiteatre

Una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga algunes pràctiques tradicionals occidentals que impliquen el cos

Tradere és el raonament personal de la paraula tradició, amb el seu significat i connotacions relacionades amb la creació del moviment en un espai i un temps. La tradició és el conjunt de coneixements, costums i creences que es transmeten de generació en generació en ser considerades de gran valor per a la cultura d'un territori.

Reflexionem sobre la necessitat humana de mantenir, generacionalment, diverses tradicions vigents avui dia i la implicació del cos. Un cos que s'exposa i que sacrifica la seva integritat física, posant-la al límit i en risc, per tradició, creença i estima i per crear comunitat dins d'una festivitat.


Fitxa artística
Idea i direcció: Laia Santanach.
Creació i intèrprets: Anna Hierro, Mario G. Sáez, Carlos Martorell, Julia Sanz i Laia Santanach.
Música original: Carlos Martorell.
Assessorament específic: Maribel Ponferrada i Miquel del Pozo.
Disseny de llums i espais: Jou Serra.
Cap tècnic i disseny sonor: Uriel Ireland.
Disseny de vestuari: Kike Palma
Management: Caroline Giffard
Videocreador: Ignasi Castañé.
Fotografia: Jofre Moreno.
Suport: Eufònic, PimOff (Milan), Laboratori Tísner, L'Obrador - Espai de Creació, Centro Coreográfico Canal, Roca Umbert, OSIC - Generalitat de Catalunya, ICEC.
Coproducció: Ballet National de Marseille, Mercat de les Flors, Fira Mediterrània de Manresa, Dansa Metropolitana i Dansàneu.

L'espectacle és una proposta pensada per al públic a partir de 10 anys, es va estrenar al Mercat de les Flors el març de 2022

Durada: 1 hora.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…