The Mountain, the Truth & the Paradise

Espectacle de dansa

Funció amb horari modificat a causa del confinament nocturn. Nova hora: 20 h
Dissabte 28 de novembre de 2020 / 20 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
17 euros platea / 14 euros amfiteatre

NOVA HORA: 20 H. La funció s'avança mitja hora del seu horari programat inicialment com a conseqüència de la nova normativa de confinament nocturn.
Un solo de dansa que neix a partir de la necessitat de construir una ficció molt personal, de posar al dia l’experiència dels darrers treballs i d’investigar sobre els interessos artístics presents. 

Treballar en solitari als cinquanta anys vol dir també revisitar les eines acumulades de l’ofici de creador escènic. The Mountain, the Truth & the Paradise busca ser un nou punt d’inflexió. L’espiritualitat, la tragèdia de la condició humana -sempre entre els deus i el fang-, la capacitat de continuar imaginant mons possibles… Una mirada particular, amb humor, sobre l’espècie humana i les seves derives.
Ballarí, actor i director escènic, Pep Ramis forma Mal Pelo juntament amb María Muñoz l’any 1989, companyia de dansa que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat arreu del món i rebut diferents guardons. L’any 2001 impulsen el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena.

Direcció i interpretació: Pep Ramis 
Codirecció artística: María Muñoz 
Col·laboració a la dirección: Jordi Casanovas 
Col·laboracions artístiques: Blaï Mateu i Camille Decourtye (Baró d’Evel Cirk Cie)
Coproducció: Mal Pelo, Théâtre de la Ville de Paris, Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta 2017, Agora de la Danse de Montreal-Canadà / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel Perpinyà, Teatro Español, Mercat de les Flors i L’animal a l’esquena – Centre de Recerca

Afectació per la limitació d'entrada i sortida de persones de cada terme municipal
La RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre limita l’entrada i sortida de persones de cada terme municipal des de les 06.00 hores de divendres fins a les 06.00 hores de dilluns.L’espectacle es veu afectat per la limitació d’entrada i sortida dels termes municipals.Procedirem al retorn de l’import a totes aquelles persones que es vegin perjudicats per la resolució.Per tal que poguem procedir al retron de l’import us haureu de posar en contacte amb la Direcció de Cultura aportant el document adjunt complimentat.

programa de mà

mesures de prevenció de la COVID-19 

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…