The Cabrians

Concert

Divendres 26 de novembre / 21 h / Sala Clap
12 euros

Sí, The Cabrians han tornat. Bé, de fet no han marxat mai. I aterren a la Sala Clap per oferir el seu xou carregat de grans clàssics de ska i de cançons de repertori propi que ja han esdevingut autèntics himnes generacionals.

La seva recepta és senzilla. Es tracta d’una poderosa combinació de sons caribenys que van fer desembarcar al port de Mataró l’any 2001. Ska, rocksteady, reggae i calypso són els estils que han conreat des dels inicis amb autèntica passió. Fidels cent per cent al so tradicional, tracten aquests estils, però, amb una mirada molt personal a través de la qual han aconseguit crear una identitat única, marcada pels aires marítims del Maresme, i fàcilment reconeixible pel seu sentit de l’humor i una crítica àcida al món on vivim.

Hereus de les bandes pioneres de la música jamaicana al nostre país, són actualment el conjunt en actiu més antic de Catalunya dedicat a aquest gènere. Amb un directe que és el seu plat més fort, les vuit gravacions que duen a l’esquena els avalen com una de les bandes més consolidades de casa nostra. No en va, enguany han celebrat el seu vintè aniversari. No és poca cosa.

Música per aixecar l’estat d’ànim, per gaudir d’aquesta nit com si fos l’última, i, si cal, per rejovenir vint anys i oblidar-nos de l’úlcera o de les lletres de la hipoteca. La seva medicina ho cura tot. Que comenci la festa!

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…