Svart Vin

Vermut musical

Diumenge 20 de març / 12 h / Plaça d'Occitània

Els vermuts musicals tornen a moure’s pels diferents barris de la ciutat de Mataró, recuperant el seu format itinerant en col·laboració amb les entitats veïnals

Svart Vin és un grup de música que neix a Mataró. L'estil que toquen s'emmarca dins el folk irlandès, des de l'estil més tradicional al conegut com a Irish punk. Tots els membres del grup tenen diversos anys d'experiència tocant en concerts i en altres bandes i, com a grup, Svart Vin ha actuat en diverses festes majors, fires, molts bars i pubs des del 2013. 

El seu objectiu és poder donar a conèixer aquest estil musical tan alegre i potent com és el folk irlandès, així com poder donar a conèixer la cultura d'aquesta illa tan particular de l'Atlàntic arreu del nostre país. 

El gener del 2020 van editar el seu primer disc titulat 80 glops! i també van fer un canvi de membres del grup. Tot i que tenien una sèrie de concerts programats i algun petit projecte, la Covid-19 els ho va tirar tot per terra.

Ara, més que mai, tenen moltíssimes ganes de tornar a trepitjar un escenari, poder tornar a gaudir de la música i poder promocionar el seu àlbum que tant esforç els va costar realitzar.

Víctor: veu, mandolina i flautes.

Roger: guitarra acústica i elèctrica, cors.

Carles: baix.

Pol: bateria.

Merlin: banjo irlandès.

Lluís: violí tradicional.

Organitzen: Casa de la Música i AV Peramàs-Esmandies

També et pot interessar…