Sorora

Tallers de l'Aula de Teatre

Dissabte 15 de juny de 2024 / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Taller de final de curs de l'Aula de Teatre a càrrec del taller de Teatre social per a dones 

Versió lliure a partir de La casa de Bernarda Alba i Yerma de Federico García Lorca.

Un viatge personal i col·lectiu a partir del teatre de Federico García Lorca per arribar a nosaltres mateixes en el nostre moment present.
L'autor seleccionat no ha estat a l'atzar. Els personatges femenins de Lorca defineixen l'opressió que s'ha exercit i es continua exercint sobre les dones. Iniciar el viatge amb el seu teatre tenia tot el sentit del món per començar a parlar de com es viu el fet de ser dona en una societat on l'home continua tenint la màxima visibilitat i el poder de decisió.
Sorora representa l'espai de sanació, de cures, d'escolta, de riures, d'abraçades, de música, de creativitat, de llibertat... de sororitat.
Us convidem a compartir-lo amb totes nosaltres.

Direcció: Concha Milla.
Intèrprets: Angeles Gonzalez Sillero, Antonia Del Carmen Baez González, Bertha Carolina Blanco Cabrera, Cándida Pérez Guillen, Carme Cabot Pérez, Cèlia Maluenda Genovés, Cristina Rodríguez Garcia, Fina Carballo Mendoza, Gina Sabadell Simó, Glòria López Miravalles, Isabel Merchán Cienfuegos, Julia Ferreras Fernández, Lola Sánchez Mesas, Maria Pérez Baranco, Natalia Reales Mercader, Nuria López Pérez, Núria Morón Sanz i Xènia Belén Faerber Albendea.

Amb la col·laboració de Natàlia Sellarès -veu i expressió- i Anna Verdaguer -teoria sobre Frederico García Lorca-.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…