Sister Act

Espectacle

Divendres 21 de juliol de 2023 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)

Mostra del treball realitzat al monogràfic d'estiu de Teatre Musical de l'Aula de Teatre

Musical basat en la pel·lícula homònima de 1992, amb música d'Alan Menken, llibret de Bill Steinkellner i Cheri Steinkellner, i text addicional de Douglas Carter Beane.

Sinopsi
Deloris Van Cartier és una jove cantant que sonmia en convertir-se en una estrella de la música. Quan accidentalment presencia com el seu nòvio, el gànster Curtis Jackson, comet un assessinat, Deloris es veu obligada a acollir-se al programa policial de protecció de testimonis i adoptar una nova identitat com a monja en un convent de Filadelfia. Aquest espectacle va debutar al 2006 a Pasadena, California, i al 2009 va donar el salt al West End londinenc. També s'ha representat a Broadway i a nombroses ciutats per tot el món.  

Fitxa artística

  • Direcció escènica: Marc Flynn
  • Direcció musical: Dídac Pérez
  • Coreografies: Júlia PérezClara Badia
  • Intèrprets: Ada Molí, Aina Criado, Aina Salvador, Alessandra Hernández, Biel Sánchez, Candela Romero, Carla Codolà, Clara Elias, Clara Semproniana Ribas, Dani Sushentsov, Èlia González, Eric Martín, Estel González, Guiu Coll, Irina Burguera, Jana Altimira, Joana Valera, Karen Castellet, Lluc Llorens, Maria Elisabet Ramos, Maria Gomar, Martí Ribas, Martina García, Martina Rengel, Matías Mosna, Miranda Piñas, Momo Adriana Cervera, Alba Noè, Ona Moron, Pau Moragas, Pol Llorens, Sara Serrano i Saúl Symons
Organitza: Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…