Sergi Rabassa

Exposició

Del 30.09.2021 al 27.10.2021 / Espai Capgròs
De dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9 a 14 h.

Exposició de l'artista Sergi Rabassa

El gravat és el protagonista de l’exposició d’octubre de l’Espai Capgròs, amb la proposta de Sergi Rabassa que presenta diverses tècniques al voltant de temàtiques com la vida, la natura, la ciutat, les persones i la mort.

La trajectòria de Sergi Rabassa és la d’un desvetllament artístic tardà i alhora una trajectòria consistent. Del seu Reus natal va passar a la Massana de Barcelona, resseguint les passes de formació artística fins a arribar fa 15 anys a Mataró on va aprendre l’art del gravat al taller municipal de la mà de Clàudia Llobet i Jordi Roses. No ha deixat de formar-se, crear, exposar i experimentar amb mestres gravadors del país i internacionals. 

El mateix Rabassa explica la seva tècnica assegurant que “amb línies dures i gestuals, m’agrada jugar amb la realitat i la fantasia, on el món oníric ressorgeix del pensament rebel i creatiu, amb una consciència crítica i personal”. En una ciutat amb tradició, cultura i coneixement del gravat, l'exposició reuneix diferents tècniques: punta seca, aiguatinta, carborúndums i linòleums.

Organitza: Espai Capgròs

També et pot interessar…