Riscos geològics submarins

Conferència

Dilluns 16 de maig / De 19.30 a 21 h / Centre Cívic Cabot i Barba
Cal inscripció prèvia

Conferència a càrrec de Ferran Estrada, Gemma Ercilla i David Casas de l'Institut de Ciències del Mar (CSIC), dins del programa de conferències i sortides del seminari "Fenòmens naturals extrems: destruir per renéixer"

Els conferenciants faran un repàs dels principals tipus de riscos geològics submarins (per exemple, terratrèmols i tsunamis). Com els estudien en el medi marí, com es formen i llurs conseqüències arreu i en particular a la Mediterrània. A més a més, explicaran en detall un cas de tsunami produït per una falla a la Mediterrània occidental.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ]

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 33 de la revista científica L’Atzavara (any 2023), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

També et pot interessar…