Ragazz@s

Tallers de l'Aula de Teatre

Dimarts 18 de juny de 2024 / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Taller de final de curs de l'Aula de Teatre a càrrec del grup Aula perfeccionament de 17 a 25 anys

Versió lliure a partir dels textos Gènova ‘01 de Fausto Paravidino i Ragazzo de Lali Álvarez, així com fragments de creació de Ferran Farré.

Gènova, estiu de 2001. Manifestacions antiglobalització durant la celebració de la cimera del G8. La ciutat viu la restricció de drets socials més gran que s'ha viscut mai a Europa des de la Segona Guerra Mundial. Trenta mil policies. Provocacions, identificacions, detencions i tortures. Aquesta història narra l’assassinat d’un jove: Carlo Giuliani.
Ragazz@s és alhora un crit i un cant a la vida, per la dignificació de les històries personals i la reivindicació de la memòria col·lectiva. És una denúncia contra els amos del món que amb tirania i menyspreu imposen el seu relat. Què fer davant l’amenaça i la violència? Un altre món és possible?

Direcció: Ferran Farré Aguilà.
Intèrprets: Armand Díez de Andino, Marta Mas, Alejandro Vela, Ananda Funes, Alfonso Trabal, Júlia Robles, Òscar Guardiola, Cristina Martínez, Xavier Morte, Jana López, Víctor M. Vega, India Conill, Lídia Martínez, Glòria Cortés, Alba Flores, Diana Bagirova i Dimas Pretel.
Amb la col·laboració de Sofia Martín -vídeo-.
Agraïments a Toni Arteaga i Damià Costa.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…