Qui soc? D’on vinc? On vaig?

Espectacle

Dissabte 5 d'octubre de 2024 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10 euros

Cabaret literari a càrrec de la companyia d’Àngel Cerdanya i Àngela Martínez

El fil conductor de la trama s'inspira en les tres preguntes del famós quadre de Paul Gauguin: Qui som? D'on venim? On anem? Aquestes tres preguntes són les que es planteja un home de 72 anys que ens diu que és actor i cantant, però que ha tingut una doble vida perquè, a més a més, és doctor en matemàtiques. En aquest espectacle anirem seguint la història del protagonista, des que era petit, els seus contactes amb la música, les cançons, la poesia, el teatre... Coneixerem també els seus antecedents, les dones artistes de la seva família: la seva mare, la Fernandita, i la seva àvia i besàvia materna, la Mery i la Fernanda, dones que abasten tota una època que va des de finals del segle XIX fins als nostres dies.

Àngel Cerdanya ‘El Sueco’ i Àngela Martínez 
Àngel Cerdanya ‘El Sueco’ va dedicar-se professionalment a l’actuació entre el 1981 i el 2006. L'any 2007 es va doctorar en Matemàtiques i va començar a treballar com a investigador i professor universitari, fins a la seva jubilació. Entre el 2007 i l'actualitat, ha participat en algunes peces teatrals, sèries de televisió i forma part de l'equip d'actors de l'agència Actors Marta Tort.
Àngela Martínez va dedicar-se professionalment a la feina d'actriu de manera continuada entre els anys 1981 i 1988. Des de principis dels anys noranta fins a l'actualitat, ha treballat a Televisió de Catalunya, primer com a ajudant de realització i després com a realitzadora.

Fitxa artística
Actor i cantant: Àngel Cerdanya 'El Sueco'
Direcció: Àngel Cerdanya 'El Sueco' i Àngela Martínez

Durada: 1 hora i 15 minuts

Espectacle en català

La recaptació de la taquilla es destina íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…