Posidònia Fest | Cine Nuria + Pau Vallvé

Concert

Divendres 3 de setembre / A partir de les 19 h / Port de Mataró
18 euros

Comença el Posidònia Fest amb dos concerts, a les 19 h Cine Nuria i a les 21.30 h Pau Vallvé

Cine Nuria
Cine Nuria, el duet format per Fernando Herrero i Leo Rey, són fidels militants d’un dream pop lleuger, atractiu i refinat, que s’inspira en el cel i en la imatge bucòlica de la mar mediterrània i que s'expressa mitjançant senzilles guitarres i melodies que resplendeixen. Año Luz, el seu nou EP, és una nova mostra de talent, en la qual ens parlen de la lluentor i la cruesa de les relacions humanes a través dels seus ritmes pop.

Cine Nuria ha tret el seu 3 EP després d’haver publicat Cine Nuria al 2017 i Otro Futuro al 2019. Fernando Herrero és conegut per haver format part de grups com Twin Drama, duet de pop enèrgic que va passar per festivals com el Primavera Sound, Festival de l'Era, Sala Apolo, Razzmatazz, conquerint l’escena alternativa catalana. La seva trajectòria musical va començar amb grups com Slowreno i Stepmother.


Pau Vallvé
Pau Vallvé torna i presenta La vida és ara, un disc que ha compost, mesclat i produït ell sol durant el confinament. Les cançons, lluny de ser tristes i fosques, parlen d'algú que finalment ha arribat a ser feliç, aconseguint deslligar-se de tots els tics que l'encallaven. Aquest és un disc sense crits ni drames, que canta a cau d'orella que la vida és ara. Un disc important, un canvi d'etapa.

Seguint amb la línia del disc, que deixa fora el rock i les bateries, trobarem el directe d'un Pau Vallvé multiinstrumentista que tocarà ritmes, els gravarà en directe i, per sobre, tocarà la guitarra i cantarà. Al seu costat trobarem Darío Vuelta, un altre multiinstrumentista que s'encarregarà de fer sonar baix, teclats, samplers i fins i tot disparar les llums del concert. Serà un concert on, a més de presentar les cançons de l'últim disc, repassaran i versionaran èxits anteriors.

Per a més informació: www.posidoniafest.cat.

Amb el suport de l'Ajuntament de Mataró i el Port de Mataró

També et pot interessar…