Partidaris

Concert

Dissabte 23 de desembre de 2023 / 21 h / Sala Clap (C. de Serra i Moret, 6)
10 euros anticipada | 12 euros a taquilla

Aquest desembre torna la cita amb Partidaris a la Sala Clap! 

Més de dues dècades de molta paraula i molta cançó. Partidaris va començar com un projecte de poemes musicats de diferents cantautors, després va evolucionar a un grup que versiona grans cançons de cantautors, des de Jorge Drexler a Ovidi Montllor. Un recorregut per un univers musical propi, creat a partir d’arranjaments mediterranis i contemporanis. Cançons com a eina de transformació, de coneixement, per compartir reflexions i despertar emocions. 

Repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests anys als escenaris i d’altres versions més recents. Les cançons, que tenen una fusió de diferents estils i èpoques, són sempre interpretades de forma personal i sensible. Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics, Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Pedro Guerra, Leonard Cohen, Pau Riba o Ismael Serrano; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies. 

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres i veus), Oriol Albet (acordió i teclats), Manel Sànchez (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió i veus) i Miquel Martínez (bateria).

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…