Partidaris

Concert

Diumenge 27 de desembre / 19 h / Teatre Monumental
10 €

Aquest concert que ja és un clàssic de Nadal a la ciutat, aquest any no deixa de ser-hi!

El grup maresmenc ens proposa una vetllada de cançó d’autor, de compromís i llibertat. Partidaris reivindiquen més que mai la cultura, necessària en qualsevol moment, però actualment imprescindible. La cultura com a eina de transformació, de coneixement, per compartir reflexions i despertar emocions.

Repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests divuit anys als escenaris, posant èmfasi al seu últim disc Cançons per l’esperança. Les cançons són coherents amb el moment social que estem vivint, i interpretades de forma personal i sensible.

Amb un directe sòlid, que veu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d’autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria).

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…