Músiques Tranquil·les | Yadira Ferrer

Concert

Dijous 10 de març / 21 h (obertura de portes a les 20 h) / Casal L'Aliança
Consultar la descripció

Concert en el marc del cicle Músiques Tranquil·les

Yadira Ferrer forma part d’aquesta nova generació de veus prodigioses de l’illa de Cuba. La seva formació clàssica, conjugada amb la forta influència del “son cubà”, transmet als seus directes genuïna proposta musical. 

Va néixer a la localitat d’Holguín, Cuba, a nou anys comença a estudiar música i a vint anys es trasllada a la ciutat de Barcelona, on acaba els estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya. 

Al llarg de la seva carrera ha participat en diversos projectes i ha actuat en innombrables festivals de música clàssica, salsa i músiques del món a tot Europa. 

En aquest acte, Yadira Ferrer presenta el seu projecte personal en què ens convida a un passeig per les arrels, el llegat i el futur de la música Cubana, tenint en tot moment molt present el pols africà i la dolçor i força de les músiques de la seva terra.  

A més del seu repertori de Jazz, també es podrà  gaudir en directe de la col·laboració d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, que han fet un enregistrament amb la cantant.

Preus:

Públic general (anticipada): Entrada: 12 € | Sopar i concert: 20 €*. A taquilla 15 €

Comunitat (anticipada): Entrada: 10 € | Sopar i concert: 17 €*

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat.

La programació i la compra d'entrades la trobareu al web Músiques Tranquil·les. També podeu comprar les entrades a l'Oficina de Cultura de l'Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9).

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…