MIRS

Concert - Beques Nosaltres

Dissabte 16 de desembre de 2023 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10€

Projecte guanyador de la beca l’Aliança Mataró de suport a la creació, producció i exhibició de projectes escènics de petit format

MIRS és un projecte nascut a Mataró l'any 2016. El pop català d'autor marcat per l'estil indie en format acústic és el seu segell musical. Crear música propera, descobrir noves sonoritats i expressar-se a través d'elles són els objectius de MIRS. Des de ritmes "rumberos" fins a les melodies més íntimes. Cançons que tracten temes com la família, les arrels i el feminisme; alhora que gaudir del present, la cultura i la festivitat.

L'equip de MIRS està liderat per la Mireia Federico Guanyabens, cantant, música i compositora mataronina. Aquest 2023 ha tret el seu primer àlbum “Mi Amas”, amb el seu single i videoclip amb el mateix nom. Seguidament, treu un altre single de cara a l’estiu: “Casa Meva”

La banda fa concerts pel Maresme des de fa 6 anys. Va ser finalista del concurs Maresmusic (2018) i va guanyar el concurs Música i Llibres de Vilassar de Mar (2019). Durant la seva trajectòria, l'hem vist al cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró, als Vermuts musicals de Cases de la Música i al festival Nosaltres de Mataró tres anys consecutius.

Fitxa artística

Piano i veu: Mireia Federico
Guitarra: Pol Moyano
Baix: Oscar D. Cuestas
Bateria: Sergi Rovira
Tècnic de so: Carlos Apolo

Preu

10 euros. Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

La recaptació de la taquilla va destinada íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…