Mireia Vives i Borja Penalba

Concert

Dijous 12 de gener de 2023 / 19.30 i 21.30 h / Cafè Nou (La Riera, 123)
15 € + despeses de gestió

Concert de comiat del duet del País Valencià

Mireia Vives i Borja Penalba han anunciat una pausa indefinida del seu projecte musical conjunt. Per acomiadar-se, inicien Punt i a part, la seva darrera gira abans d’encarar els seus nous projectes en solitari.

Després de deu anys de feina conjunta, tres discos propis, el projecte Ovidi4 i centenars d’actuacions arreu dels Països Catalans i Europa, el duet valencià farà parada el 12 de gener al Cafè Nou per acomiadar-se de Mataró i el Maresme.

Punt i a part és un espectacle musical amb aires teatrals, amb escenografia pròpia i jocs de llums: un esclat de l’univers del duet del País Valencià. Mireia Vives i Borja Penalba fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims cinc anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen. És així com Mireia i Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el que els envolta.

L'espectacle compta amb servei de bar abans i després de la seva finalització

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Bar Cafè Nou

També et pot interessar…