Mireia Vilaseca i Josep Siam

Xup-xup Sound

Dijous 2 de novembre de 2023 / 21 h / Cafè de Mar (C. de Santa Rita, 1 )
Taquilla inversa

Xup-xup Sound té com a objectiu posar en relleu el talent emergent de la música maresmenca i facilitar l'accés a nous espais perquè els grups emergents i amateurs de la comarca hi puguin tocar. 

El Cafè de Mar, conegut per la seva atmosfera acollidora i el suport constant a la cultura popular, es converteix ara en l'escenari perfecte per a aquest cicle, juntament amb la feina de tècnica de la Casa de la Música de Mataró, per tal que tot soni molt bé.

Aquests concerts es realitzaran un dijous al mes i comptarà amb dos artistes o grups cada nit. Tots els estils són benvinguts, des de la música indie fins al pop, rock, hip-hop i molts altres.

Mireia Vilaseca (@mireia_vilaseca)

Nascuda l'any 2000 a Alella, és un una cantautora catalana, vocalista del grup Kirias i amb formació en jazz i música moderna al Taller de Músics, com a pianista i guitarrista. Fa un any va publicar el seu primer disc, Des de dins i el març passat va llançar un nou senzill amb el títol Impotència, on tracta les problemàtiques que les dones suporten diàriament, una crida a la lluita contra la violència i l'opressió masclista.

Josep Siam (@josepsiam)

Cantautor i guitarrista d'estil indie-folk mediterrani. El seu EP de debut, Inflexions, publicat l'any 2021, presenta un lirisme emocionalment ric, acompanyat de solos i loops de guitarra clàssica i de paisatges electrònics. El senzill Freedom Is, de l'any 2022, en col·laboració amb el productor musical Fran Vives, és una peça de Spoken Word que barreja sintetitzadors contundents amb la guitarra orgànica i natural, característica dels seus treballs. La lletra, que al mateix temps conforta i confronta l'oient, és el seu manifest personal sobre la noció de llibertat.

La programació dels artistes està oberta i poden fer arribar les seves propostes a [email protected].

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…