Mirades tàctils. Una aproximació al passat i al present a través de les mans

Visita guiada

Dissabte 9 de desembre de 2023 / 18 h / Ca l'Arenas. Museu de Mataró (C. d'Argentona, 64 )

Visita comentada i dialogada a l'exposició «Història de les mans». A través del diàleg que s'estableix entre les peces històriques i les obres contemporànies, ens endinsarem en l'univers de relacions tàctils que establim amb el nostre entorn

Amb les mans toquem el món, el diem, el fem, el sentim i, fins i tot, el transformem. A través de les mans percebem, ens comuniquem, explorem, produïm, creem, desitgem, cuidem... Recórrer l'exposició «Història de les mans» és endinsar-nos en l'univers de relacions tàctils que establim amb les coses i les persones que ens envolten, a través d'un seguit d'obres i artistes que han trobat en les mans, el cos i la pell una superfície des d'on observar, pensar i representar el món.

La visita s'articula resseguint el relat expositiu i al voltant del diàleg que sorgeix de la mateixa mirada, connectant el que es veu amb el que es viu. Una "mirada tàctil" a la vida i la societat contemporània per pensar-nos i imaginar-nos en un present on els límits entre el món físic i el món virtual són cada vegada més difusos, especialment, en la realitat sorgida de la pandèmia. 

Activitat gratuïta

Adreçada al públic adult (recomanada a partir de 16 anys)

Durada: 1 hora

Aforament limitat a 25 persones, segons ordre d'arribada

Més informació a 93 741 29 30 (de 9 a 14 h) | [email protected] 

Organitza: Museu de Mataró - Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…