Maresme Sound | The Outside Hours + Visita guiada al jardí mediterrani de Can Boet

Visita guiada i concert

Dissabte 6 de maig / 19 h visita | 20 h concert / Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural
8 euros

El cicle acústic Maresme Sound continua apostant per concerts de petit format amb la presència d'artistes de l'escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca. La tercera edició del festival combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques 

The Outside Hours és un trio format per Pere Casabella (veu i guitarra), Fresno Fugo (baix) i Víctor Calderón (bateria) el 2011 a Barcelona. El seu so és una barreja de rock de garatge, psicodèlia dels 60 i blues.

La seva discografia consta de dos EP (2021), el seu primer àlbum Gone (2014) i la seva darrera referència Red Runs The River (2017) editat per Swamp Thing Records.

Fins ara han pogut mostrar el seu potent directe a festivals de la talla d'Azkena Rock Festival, al Berlin Psych Fest i a sales de tota la Península, amb bandes de renom internacionals i nacionals com ZZ Top, The Pretty Things, Televisió, The Fleshtones, Fuzztones , Els Deltons o Reigning Sound.

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Ajuntament de Mataró, una hora abans del concert es farà una visita guiada a l’equipament per conèixer de primera mà les activitats que s'hi realitzen i el jardí mediterrani de Can Boet. 

Aquestes activitats són exclusives pels assistents als concerts i les places són limitades.

Les entrades per aquest i la resta dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a Dòria llibres o al web maresmesound.com

Organitza: Maresme Sound (Dòria Llibres, Aiguamoll Música). Col·laboren: Cultura Mataró i Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…