Maresme Sound | The New Raemon

Visita guiada i concert

ATENCIÓ! CANVI D'UBICACIÓ
Dissabte 8 d'octubre / 20 h / Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural
12 euros

ATENCIÓ! CANVI D'UBICACIÓ PER PREVISIÓ DE PLUJA. 

El concert se celebrarà a Dòria Llibres (c. d'Argentona, 24)

Ramón Rodríguez (Barcelona, 1976), fa anys que està al capdavant del grup de culte Madee, amb els quals acaba de publicar —després de 14 anys de silenci discogràfic— dos discos en menys de nou mesos: Eternity Mingled With The Sea (Bcore, 2021) i In The Cold Season (Bcore, 2021).

El seu projecte en solitari és The New Raemon, entre la seva prolífica discografia —23 discos entre tots els seus projectes— trobem El problema dels tres cossos (Cydonia/Playas De Normandía, 2011) àlbum aclamat, al costat de Francisco Nixon & Ricardo Vicente, i el premiat Lluvia y truenos (Subterfuge, 2016), escrit a quatre mans amb Ricardo Lezón, líder de McEnroe.

La seva última referència discogràfica Coplas del andar torcido (BMG Spain, 2020) va estar a gairebé totes les llistes dels millors de l'any.

Ha produït alguns discos per a altres artistes, entre ells Dani Llamas, Manos de Topo, Maria Rodés i Javier Álvarez, també escriu còmics, ha publicat dos còmics: l'autobiogràfic Ausencias (Astiberri, 2012) i Alfa, Beta, Bronson (La Cúpula Edicions, 2016).

Els seus treballs més recents són A los que nazcan más tarde (BMG Spain, 2021) i Así caen los días (BMG Spain, 2022), escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos, el pròxim mes de febrer publicarà un nou disc amb Madee, el setè de la banda, titulat Conundrum (Bcore, 2023).

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Ajuntament de Mataró, una hora abans del concert es farà una visita guiada a l’equipament per conèixer de primera mà les activitats que s'hi realitzen i l’exposició del Parc del Montnegre i el Corredor. 

Les entrades per aquest i la resta dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a Dòria Llibres o al web maresmesound.com

Organitza: Maresme Sound (Dòria Llibres, Aiguamoll Música). Col·laboren: Cultura Mataró i Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…