Mar Pujol

Concert. Cicle Connexions musicals

Dissabte 13 d'abril de 2024 / 17.30 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Mar Pujol
Mar Pujol desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, sovint des de la metàfora. Durant els darrers anys ha compost cançons que prenen com a referents projectes tan propers com Faneka, Marala o les mateixes Maria Arnal o Sílvia Pérez Cruz, una part de les quals ha publicat en el seu primer EP “Trepa” (autoeditat, 2022).

És una artista versàtil i convincent, experta en punyir l’ànima d’aquella qui l’escolta. Així ho demostren els nombrosos concerts que ha dut a terme durant el seu primer any als escenaris, passant per espais de luxe com el Cantilafont, l’Aphònica de Banyoles, la Fira Mediterrània de Manresa o sales com la Sala Apolo, Clap o Stroika obrint per la banda barcelonina Mishima. 

El projecte
CONNEXIONS són uns petits concerts íntims, enregistrats en vídeo-àudio en directe, que connecten artistes amb les alumnes de l’EMMM. Un espai per compartir noves experiències amb artistes singulars i de donar altaveu a realitats i expressions artístiques de les noves generacions de músics que creixen a l’Escola Municipal de Música de Mataró.  

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Escola Municipal de Música de Mataró

També et pot interessar…