Lliurament del XIX Premi de Narrativa de Ciència-ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró

Conferència

Dissabte 21 d'octubre de 2023 / 11 h / Biblioteca Pompeu Fabra (Plaça d’Occitània, s/n)

Conferència i lliurament del XIX Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró

Jornada de proclamació i lliurament del 19a edició del Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró. Conferència Trens de fantasia  a càrrec d’en Jordi Font Agustí, guanyador del Premi Pedrolo 2010 amb l’obra La febre del vapor de temàtica ferroviària. Presentació de novetats editorials en el camp de la ciència ficció dins la  58a TerCAT, Trobada de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF). 

Homenatge a Miquel Barceló, escriptor de Mataró, editor i divulgador del gènere de la Ciència-Ficció i Fantasia, mort el 22 de novembre de l’any 2022. Reconeixement a càrrec d’Antoni Munné-Jordà, un dels referents de la literatura de ciència-ficció a Catalunya i un gran coneixedor i divulgador d'aquest gènere.

El jurat del certamen està compost per Sara Martín, Xesca Oliver, Jordi Dòria i Mariona Sabaté.

Proclamació i lliurament del premi guanyador, a càrrec de Sara Martín, membre del jurat i de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF) i Heidi Pérez Pérez, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. 

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Societat Catalana de Ciència-Ficció, Pagès Editors i Xarxa de Biblioteques de Mataró

També et pot interessar…