Mala Broma

Espectacle

Divendres 11 de novembre de 2022 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
6 euros

Comèdia negra de Jordi Casanovas

Dos amics es retroben, anys després de la seva joventut, quan un dells ha triomfat com a humorista, però l’altre ha fracassat com a periodista. Els dos fan una juguesca al voltant dun tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar, i a la seva dona? Es pot fer broma de tot?

Sala Cabanyes
Sala Cabanyes és la secció teatral del Centre Catòlic de Mataró, amb una llarga trajectòria de teatre amateur a la ciutat de Mataró. En lactualitat, i des de fa diversos anys, presenta una programació estable dentre 7 i 8 muntatges teatrals, entre ells Els Pastorets de Matarópatrimoni cultural de la ciutat.

Sala Cabanyes presenta aquesta proposta al Teatre del Cafè Nou, seguint amb la voluntat de fa uns anys de sortir dels espais propis i obrir-se a nous públics.

Fitxa artística
Direcció i producció executiva: Montse Esteban
Ajudantia de direcció: Anna Capdaigua i Assumpció Brun
Interpretació: Toni Luna, Mia Castellví i Anna Capdaigua
Suport artístic: Josep M. Rabassa
Disseny d’il·luminació: Miquel Vellvehí
Disseny d’escenografia: Jordi Bonnemaison i Xavier Peran
Disseny gràfic: Marc Molina
Producció: Sala Cabanyes
Direcció tècnica: Xavier Peran
Regidoria: Joan Roca
Operador de llums: Ramon Radó
Operadors de so: Zavier Peran
Foto de cartell: Anna Romeu
Fotos: Jordi Romagosa
Espot publicitari: Jordi Ribas
Construcció d’escenografia: Equip Sala Cabanyes

Preu
Les entrades es podran comprar al preu de 6 € al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Més informació aquí.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…