Maio + Marina Canet + Blanca Codina + Laia Llach

Festival Nosaltres

Dijous 11 d'agost de 2022 / 20 h / Pati de Can Marchal

Nit dedicada a la música i la poesia jove en clau femenina, emergent i de km 0

La nit de l’11 d’agost pugen a l’escenari del Nosaltres quatre projectes que tenen en comú la veu femenina i la reivindicació de la creació personal. Una tradició que portem programant des dels inicis del festival i que ens encanta! 

La joveníssima  mataronina Marina Canet actuarà per primera vegada en un festival, mostrant el seu pop lleuger, acompanyada al teclat per Marcel Pàmies. 

La cantautora Laia Llach mostrarà la seva música entre el folk i el pop, delicada, sensible i intimista. Immersa en la gravació del seu disc de debut, Llach repeteix al Nosaltres per demostrar el seu talent encomanadís. 

La mataronina Blanca Codina Clavaguera aportarà la ració de poesia de la vetllada. La poesia l'ha acompanyat des de l'adolescència en què va començar a participar en diferents certàmens. L'estudi i divulgació de l'obra del seu avi Ventura Ametller l'ha mantingut a una posició propera a la literatura, i mai ha deixat d’escriure. Amb vint-i-tres anys, la reivindiquem. Poemes propis o dels maresmencs Ventura Ametller o Valerià Pujol formaran el seu repertori. 

Clourà la nit un dels fenòmens d’aquest estiu, la cantant barcelonina Maio. Després d’haver crescut amb Akelarre, banda que conforma amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas (membre de Ginestà), ara Maio aterra per primera vegada a Mataró amb el seu primer disc Des dels marges, un treball tant íntim com real, tant directe com honest i que està presentant en directe arreu del país.

Per a més informació: Festival Nosaltres.

Organitzen: Clack Audiovisual i Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…