Ma-GYM Cooperativa

Espectacle

Diumenge 12 de maig de 2024 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Comèdia a càrrec del Grup de Teatre Magín

Un grup d'amics i amigues decideix muntar un gimnàs en règim de cooperativa.

L'obra descriu les vicissituds amb les que es van trobant. Des de la planificació del negoci, el seu finançament, la selecció de personal i el dia a dia del gimnàs. Ningú s'espera, però, un fet sorprenent que capgirarà el futur de l'establiment esportiu.

Durada: 1 hora i 20 minuts

Grup de Teatre Magín
Format per persones ateses pels serveis socials de Mataró, el Grup de Teatre Magín va néixer fa 12 anys. A partir de la comèdia de la improvisació, les seves obres de creació col·lectiva no compten amb diàlegs escrits. El seu objectiu és gaudir de l’humor i fer riure els espectadors i espectadores.

Interpretació: Juan Bermúdez, Loli Bermúdez, Consu Candel, Antonio Pendón, Manuel Cuevas, María García, Pablo Montejano, Rosa Valle, Antonio López, Ramón Gonzàlez, Toni Roy, Mila Serrano i Francisco Montes

Direcció: Cristina Benesey
Codirecció i so: Toni Roy
Coreografia: Mila Serrano
Escenografia, atrezzo: Grup de Teatre Magín

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…