L'univers digital i la construcció de la salut mental

Conferència. Cicle Altres Veus

Dijous 30 de maig de 2024 / 18.30 h / Biblioteca Popular (C. d’en Palau, 18)

Conferència a càrrec de Jordi Bernabeu

Altres Veus és un cicle de conferències presencials i entrevistes virtuals impulsat des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per tractar temes d'actualitat amb experts amb reconeixement públic.

Aquest trimestre les Biblioteques de Mataró acolliran dues xerrades d'aquest cicle que tractaran l'àmbit temàtic "Salut mental i adolescències", coordinat per Jaume Funes. En aquest cicle de conferències es proposa un conjunt de mirades que ajudin a descobrir el sentit dels malestars adolescents, la comprensió del que passa quan tot es complica i la construcció de propostes d’atenció veritablement útils, en clau adolescent.

Què s’amaga darrere l'ús problemàtic dels entorns digitals? Els usos dels entorns digitals, i concretament els que tenen a veure amb els dispositius mòbils, estan esdevenint un dels maldecaps generals. En aquesta sessió es proposa una mirada als usos que fan els adolescents de les pantalles, les preocupacions de les persones adultes relacionades amb internet i les pautes que ens poden ajudar a detectar els diferents malestars que puguin sorgir en l’ús dels dispositius digitals i fer-ne l'acompanyament.


Entrada lliure. Aforament limitat.


Organitza: Biblioteques de Mataró - Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…