Loco&Motora

Espectacle

Dilluns 17 de juny de 2024 / 19.30 h / Pati de les Esmandies

Espectacle dins la 3a edició del projecte Mataró Ciutat Creadora, liderat per l'Aula de Teatre i l'Escola Municipal de Música de Mataró.

Loco&Motora és un espectacle itinerant i interactiu, on el públic participa de l’escena.
Una peça multi-disciplinar que reflexiona al voltant de temàtiques actuals que interpel·len la nostra consciència: la migració, el compromís amb la nostra història i convivència (passat, present i futur), el lideratge, i, especialment, la urgència del canvi climàtic al nostre planeta.
L’espectacle s’inspira en elements identitaris mataronins, com ara el tren, el mar i les presències enigmàtiques de diverses escultures mitològiques femenines exposades als barris de la nostra ciutat –la Venus d’Iluro, Laia L’Arquera, el rapte d’Europa i la deessa de Rocafonda-. Totes elles junt amb el guia i conseller Hermes amagaran possibles itineraris per posar llum a la nostra consciencia.

Direcció artística i creativa: Andreu Roig (música), Marta Dalmau (dansa) i Ferran Farré (teatre).

Intèrprets: Lara Caldas, Roland Canal, Mar Posada, Miquel Sabater, Noa Saludes, Pau Sánchez, Maya Rodríguez, Aire Balisova, Iara Barceló, Maxime Rubió, Alfonso Trabal, Marta Mas, India Conill, Jana López, Òscar Guardiola, Alejandro Vela, Diana Bagirova, Dani Martín i Eric Romero.
Amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Cerdanyola i l'Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs i Esmandies.

Mataró ciutat creadora treballa la cohesió territorial a través de les arts en viu i enguany ho fa a través de l'espectacle Loco&Motora.

Organitza: Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…