Lliurament del 5è Premi de Poesia Ventura Ametller

Activitat literària

Dissabte 30 de setembre de 2023 / 19 h / Biblioteca Antoni Comas (C. d’Enric Prat de la Riba, 110)

Acte de lliurament del guardó al guanyador del 5è Premi de Poesia Ventura Ametller, el santcugatenc Pol Vouillamoz, pel seu treball Proses del Caient.

Presidiran l'acte Isona Passola, directora de cinema i presidenta de l'Ateneu Barcelonès, i David Bote, alcalde de Mataró. El gestor cultural Eloi Aymerich conduirà l'acte en què també participarà Borja Penalba, el qual estrenarà una peça musical basada en un poema de Ventura Ametller.

El jurat ha destacat l’habilitat de l’autor a l’hora de forçar la prosa poètica; per la creació d’un llenguatge viscós i dens, capaç de crear imatges insòlites; per l’exploració poètica a partir de jocs de paraules que n’engendraran de nous, en una roda lingüística que no s’atura; pel risc que assumeix l’autor tot barrejant registres; per les ressonàncies de la literatura més limítrofa, la que serpenteja pels confins de l’indicible.

Organitza: Associació Ventura Ametller. Col·laboren: Biblioteques de Mataró - Ajuntament de Mataró, Òmnium Cultural i Dòria Llibres

També et pot interessar…