L'hora del pati

Videoart i música

Dissabte 13 de juliol de 2024 / 21 h / La Presó (Muralla de La Presó, 2)

PROJECCIÓ
Ludovica Carbotta | Monowe, 2016 - 46,19"
En el jutjat de Monowe, una ciutat habitada per una sola persona, s’està duent a terme un judici en el qual l’únic ciutadà és l’acusat, però al mateix temps és jutge, fiscal, advocat, testimoni i víctima. Monowe és una ciutat imaginària, un model urbà creat per a un sol individu. La forma dels edificis i les infraestructures narra el llegat d’un passat catastròfic i la possibilitat de supervivència futura. Monowe representa l’estat d’aïllament de l’individu contemporani, fruit de dinàmiques externes i estratègies d’autoprotecció. Els espais habitats són llocs físics, arquitectures que conserven funcions específiques: la casa, el museu, la torre de guaita, el jutjat, però també llocs abstractes, metàfores de parts del cos en què l’habitant s’enfronta a la seva interioritat. El desenvolupament dels procediments judicials, formulats com l’habitant recorda haver-los escoltat o vist, ens portarà a través de les diferents etapes de la seva existència dins de la ciutat de Monowe. 
Direcció: Ludovica Carbotta | Guió: Ludovica Carbotta i Giulio Squillacciotti | Fotografia: Andrea Vaccari | Operador: Samuele Valente | So i música: Marianna Murgia. 
Ludovica Carbotta
(Turín, Itàlia, 1982)
@ludovica_carbotta

 
MÚSICA 
The Outside Hours Dj Set 
De la mítica banda mataronina The Outside Hours, neix Outside Hours Dj set, un duet de punxadiscos de la vella escola, que posarà el seu coneixement musical al servei del públic. Per les seves mans passaran vinils que van des del Rock and roll, el rockabilly, el pop... Una sessió única i divertida per a no parar de moure l’esquelet. @theoutsidehours


Les 9 gandules solidàries
Sorteig entre tot el públic que hagi comprat números aquest dia d’una de les 9 gandules solidàries que han intervingut 9 artistes de manera altruïsta. Si us toca, us l’endueu a casa!
Els artistes participants han estat: Clara Ballesta, Rafel G. Bianchi, Joe Dart, Marta Floriach, Anna Fradera, Mohamed L’Ghacham, Edu Novellas, Clara Nubiola i Laia Solé.

Informació addicional
Entrada lliure (aforament limitat)
Obertura de portes: 21 h | Dia 27.07 a les 23.30 h
Servei de bar (de 21 a 00 h)
La gandula solidària: adquireix la teva participació a l'entrada (10 €)

Per a més informació: Web Mataró|Art|Contemporani


A l’hora del pati passen moltes coses. No solament és un moment dedicat al descans o a l’esmorzar: és un espai en què desvetllem les nostres habilitats socials (la comunicació, la cooperació, la resolució de conflictes, l’intercanvi i la negociació) i també un espai assequible a tothom, perquè no sempre s’imposin els mateixos, els qui tenen més espai o tenen més poder.

El pati del M|A|C és un lloc amable, còmode i càlid, per a públics diversos (també el públic familiar), per passar els vespres de juliol en companyia, en un pati convertit en la sala de cinema del centre d’art i un espai estiuenc de trobada, amb bar i música en directe.

Organitza: M|A|C. Mataró Art Contemporani

També et pot interessar…