L'escultura en l'espai públic

Taula rodona i presentació de llibre

Divendres 17 de setembre / 19 h / Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró
Cal inscripció prèvia

Què és l'escultura? Quin és el sentit de l'escultura pública en l'actualitat? Amb motiu de la presentació del catàleg de l'exposició "Pere Casanovas, escultor i col·laborador d'artistes", us convidem a una xerrada al voltant de l'escultura i de la seva relació amb l'espai públic. 

A cura dels artistes PEREJAUME, FREDERIC AMAT i PERE CASANOVAS, i de la historiadora de l'art, crítica d'art i comissària, GLÒRIA MOURE.


Amb motiu de la presentació del catàleg de l'exposició "Pere Casanovas, escultor i col·laborador d'artistes", el Museu de Mataró convida a Perejaume, Frederic Amat, Glòria Moure i Pere Casanovas a posar en comú les seves trajectòries i experiències, i a reflexionar sobre el paper de l'escultura pública en l'actualitat. Una oportunitat única per aprofundir en la seva concepció de l'art i de les intervencions artístiques en l'espai públic. 

La presentació i moderació de l'acte anirà a càrrec d'Anna Capella, directora del Museu de Mataró, i de Manuel Guerrero, crític d'art i comissari de l'exposició. 

Aforament limitat a 50 persones

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia (93 741 29 30 / educacultura@ajmataro.cat)

Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la Covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i el manteniment de la distància de seguretat.

Organitzen: Museu de Mataró

També et pot interessar…