L'escultura en l'espai públic

Taula rodona i presentació de llibre

Divendres 17 de setembre de 2021 / 19 h / Ca l'Arenas. Museu de Mataró (C. d'Argentona, 64 )
Cal inscripció prèvia

Què és l'escultura? Quin és el sentit de l'escultura pública en l'actualitat? Amb motiu de la presentació del catàleg de l'exposició "Pere Casanovas, escultor i col·laborador d'artistes", us convidem a una xerrada al voltant de l'escultura i de la seva relació amb l'espai públic. 

A cura dels artistes PEREJAUME, FREDERIC AMAT i PERE CASANOVAS, i de la historiadora de l'art, crítica d'art i comissària, GLÒRIA MOURE.


Amb motiu de la presentació del catàleg de l'exposició "Pere Casanovas, escultor i col·laborador d'artistes", el Museu de Mataró convida a Perejaume, Frederic Amat, Glòria Moure i Pere Casanovas a posar en comú les seves trajectòries i experiències, i a reflexionar sobre el paper de l'escultura pública en l'actualitat. Una oportunitat única per aprofundir en la seva concepció de l'art i de les intervencions artístiques en l'espai públic. 

La presentació i moderació de l'acte anirà a càrrec d'Anna Capella, directora del Museu de Mataró, i de Manuel Guerrero, crític d'art i comissari de l'exposició. 

Aforament limitat a 50 persones

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia (93 741 29 30 / [email protected])

Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la Covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i el manteniment de la distància de seguretat.

Organitzen: Museu de Mataró

També et pot interessar…