L'altra Cleòpatra

Presentació de llibre

Divendres 27 de gener de 2023 / 19 h / Dòria Llibres (La Riera, 100)

Presentació a càrrec de l'autora, Sandra Sàrrias, i de l'actor i escriptor Xavier Alomà.

L’altra Cleòpatra ha estat preseleccionada al premi de novel·la curta Just M. Casero i ha estat   publicada amb el suport de l’Ajuntament de Mataró. El divendres 27 de gener a les 19 h es presenta a Dòria llibres de Mataró. Ja està disponible a totes les llibreries. La novel·la conté un obsequi audiovisual inspirat en l’obra.

El llibre aplega les vicissituds d’una dona del segle I aC, a la ciutat d’Iluro en l’època romana, per aconseguir el seu propi camí on la saviesa, l’art i el coneixement seran el motiu cabdal de la seva lluita amb les complicacions de l’amor i les convencions preestablertes. Una dona rebel, d’ofici ballarina, amb bones influències al seu voltant i detractors provinents de l’ambient del seu amor, un noble romà d’ascendència ibera. Tanmateix, la narradora explica la situació política del moment a través de diferents personatges del cercle de la domus dels Dofins, lloc on comença la trama amorosa. Dels dos protagonistes de l’obra sorgiran autors i autores com Safo, Plató, Catul, Aristòtil, Lucreci entre d’altres, així com referències mitològiques i artístiques del seu moment.


L'autora, Sandra Sàrrias
Llicenciada en Història de l’Art amb estudis de màster en comunicació i estudis comparatius d’Art, Literatura i Pensament; estudis d’escriptura, dramatúrgia, interpretació, dansa i direcció escènica; l’autora ha escrit guions de cinema com Tornaré a viure (finalista al Calella Film Festival 2021) o Soneto Nocturno (candidata als Premis Goya i Gaudí 2014). Autora de l’obra de teatre Notas d’amor i el curtmetratge Pigmalió i la nina que s’humanitza a Girona (finalista al Girona Film Festival 2013). Compagina l’escriptura amb la interpretació i la dansa, protagonitzant Un film dans les rêves (candidata als Premis Goya i Gaudí 2021). El 2020 publica el seu primer llibre El Viatge, essent L’altra Cleòpatra la seva última obra.

http://www.sandrasarrias.com/

Organitza: Dòria Llibres

També et pot interessar…