La nit a Cabanelles

Visita guiada

Dissabte 23 de març de 2024 / 19.30, 20.30 i 21.30 h / Llar Cabanelles (Ronda d'Alfons X, 73)
8 euros | 12 euros

Volem que el públic gaudeixi d’un espectacle únic, dissenyat exclusivament per aquest espai, amb el format de visita teatralitzada. La Llar Cabanelles és un espai ple de vivències i anècdotes, perquè ha acollit a milers de persones al llarg de més d’un segle d’història

En aquesta versió nocturna, La nit a Cabanelles, les visites tindran un component especial: la foscor, el silenci, i la curiositat per descobrir les històries que l’edifici amaga. El públic viurà un viatge sensorial, una experiència singular de teatre immersiu. Un viatge que ens transportarà al passat, des de la inauguració de Cabanelles l’any 1874, fins al seu tancament, l’any 2000.

La visita teatralitzada a la Llar Cabanelles pretén ser una experiència íntima, de petit format, és per això que l’aforament serà reduït, amb un màxim de 20 persones per sessió.

Amb l’objectiu de garantir l’accés a tothom qui vulgui gaudir d’aquesta proposta teatral, s’oferirà una entrada amb dues opcions de preus: 8 € o 12 €. Això permetrà un accés més equitatiu, segons les necessitats i situació socioeconòmica de cadascú.

Entrada general (a partir dels 12 anys): 12 €
Entrada reduïda (necessitats econòmiques especials): 8 €

*L'espectacle nocturn La nit a Cabanelles no està recomanat per a menors de 12 anys.

*Els menors d’edat hauran d’entrar amb un tutor legal o adult autoritzat.

Accessibilitat: La visita es desenvolupa tant a la planta baixa com a la primera planta de l’edifici. Per accedir a la primera planta, s’han de pujar escales. En aquests moments, l’edifici no compta amb un ascensor operatiu. 

Organitza: Companyia Endramats

També et pot interessar…