La Ludwig Band

Concert. Cicle Connexions musicals

Dissabte 6 d'abril de 2024 / 12 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

La Ludwig Band
Prolífics, virtuosos i desenfadats són els tres adjectius que millor La Ludwig Band. El grup, nascut al 2017 a Espolla (Alt Empordà) està revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric.

El 2020 publiquen el seu primer llarga durada Al límit de la tonalitat  (The Indian Runners), un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local, amb influències directes de la cançó rock de Pau Riba o del pop melós d’ABBA.

El 2021 veu la llum el disc La mateixa sort (The Indian Runners) amb el que guanyen el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de l'any i el Premi Cerverí a la millor lletra en català per “S’ha mort l’home més vell d’Espolla”.

Gràcies per venir és el seu últim disc (The Indian Runners, 2023), un llarga durada que potencia l’esperit coral de la banda amb arranjaments que s’eleven cap a sonoritats més roqueres, enfocades al directe, sense deixar de banda les harmonitzacions ordides i delicades.

El projecte
CONNEXIONS són uns petits concerts íntims, enregistrats en vídeo-àudio en directe, que connecten artistes amb les alumnes de l’EMMM. Un espai per compartir noves experiències amb artistes singulars i de donar altaveu a realitats i expressions artístiques de les noves generacions de músics que creixen a l’Escola Municipal de Música de Mataró.  

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Escola Municipal de Música de Mataró

També et pot interessar…