La Ludwig Band

Concert

Divendres 11 de març de 2022 / 21 h / Sala Clap (C. de Serra i Moret, 6)

El 2017, La Ludwig Band comença a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de l'adolescència. Des del Cuartelillo d'Espolla, la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Un any després de començar a tocar plegats, aconsegueixen gravar el seu primer EP, La Ludwig Band: el segon millor grup d'Espolla, 2018.

Dos anys més tard, estrenen el primer disc amb The Indian Runners titulat Al límit de la tonalitat. Un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local, amb arranjaments ordits amb delicadesa. Vuit cançons, de Marta a Judes, plenes de registres sonors amb clars referents espontanis que han acompanyat el grup des que tenen ús de raó. El disc té molt bona rebuda entre públic i crítica i rep el premi al segon millor disc de les comarques gironines organitzat pel Punt Avui amb agents del sector.

El 2021 arriben amb una nova referència sota el braç titulada La mateixa sort, el seu segon LP, que han gravat en temps rècord i a causa de la impossibilitat de girar l'anterior disc per la pandèmia. El disc és la consolidació del so del grup i és que, en època de bits i autotunes, La Ludwig Band es presenta com una banda com les d'abans.

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…