La Innombrable

Assaig obert de l'espectacle

Aforament complet
Diumenge 21 d'abril de 2024 / 19 h / Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques (Plaça de la Pepa Maca, 15)
Gratuït amb invitació

Coincidint amb el Dia Mundial del circ presentem una mostra del procés de creació de La innombrable. Una tragèdia mediterrània d’Alba Sarraute & Les Ofèlies, companyia associada a Can Gassol durant aquest 2024.

La Innombrable és una adaptació contemporània de la tragèdia Macbeth de William Shakespeare.
Sis artistes de circ exploraran les emocions tabú que s'oculten a la societat, i com aquestes poden conduir a la creació de governs totalitaris capaços de portar la humanitat a un terrible destí.
A través d'una narrativa surrealista, l'obra cerca qüestionar les percepcions socials sobre la salut mental i la necessitat de buscar ajuda i suport, en comptes d'ocultar o negar aquestes emocions.
En l’assaig obert confluiran també dos àmbits amb els que està treballant la companyia en el seu procés de creació.
En primer lloc, hi intervindrà l’ONG Open Arms que farà viure al públic un naufragi i un rescat, portant-lo així al punt de partida de La Innombrable: una platja on acaben d’arribar persones migrades.
I, en segon lloc alumnes del Batxillerat de Música i Arts Escèniques de l’Institut Laia L’Arquera participaran directament de l’assaig. Aquesta col·laboració és fruït del treball realitzat per la companyia per tal d’apropar els alumnes al procés de creació del seu espectacle.

Aquesta activitat forma part d’un programa de difusió dels Premis Nacionals de Cultura impulsat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró.

Organitzen: Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i Ajuntament de Mataró.

També et pot interessar…