La gestió ramadera al Parc del Montnegre i el Corredor

Sortida

Dissabte 20 d'abril de 2024 / De 10 a 13 h / Poliesportiu de Vallgorguina
Cal inscripció prèvia

Conferència a càrrec de Mireia Vila del Parc del Montnegre i el Corredor, Lídia Guitart de l’Associació de Propietaris del Montnegre i el Corredor i Carme Plana de l'Associació de Pastors del Montnegre i el Corredor. Dins del programa de conferències i sortides del seminari "Prats i pastures, espais de biodiversitat"

Trobada a les 9.45 h al pàrquing del Poliesportiu de Vallgorguina, on ens agruparem en cotxes. Farem una segona parada a les 11.30 h a Can Bosc.

A l’àmbit del Montnegre i el Corredor s’hi mantenen algunes explotacions ramaderes semi-extensives. S’explicarà el context, l’activitat actual i les iniciatives que s’hi estan duent a terme. Es mostraran dues explotacions ramaderes, les quals formen part de l'Associació de Pastors del Montnegre i el Corredor. 

Cal inscripció prèvia aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de sis conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 35 de la revista científica L’Atzavara (any 2025), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

També et pot interessar…