La Fogonada

Festes i tradicions

Diumenge 23 d'abril de 2023 / 22 h / Diversos indrets

Cercavila de cultura popular amb accions teatrals per explicar l'adaptació mataronina de la llegenda de Sant Jordi, amb el Drac de Mataró com a protagonista

Els carrers de Mataró es tornaran a omplir de màgia i foc per explicar als mataronins l'adaptació de la llegenda de Sant Jordi, amb el Drac de Mataró com a protagonista. A les places, tothom que ho vulgui, podrà ballar al ritme de la música amb els tradicionals voltafocs. En acabar, el grup de música tradicional La Coixinera oferirà un concert.

El recorregut serà l'habitual: Portal de Barcelona, carrer de Barcelona, plaça de la Peixateria, carrer de Sant Cristòfor, plaça Xica, carrer de Na Pau, plaça del Beat Salvador, carrer de Don Magí de Vilallonga, plaça Gran (voltafoc), carrer de la Beata Maria, carrer de Santa Maria, plaça de Santa Maria (voltafoc), carrer Nou, La Riera, carrer d’en Palau i plaça de l’Ajuntament (voltafoc).

_ _ _ _

Els participants en la Fogonada, recordeu que heu de portar la roba i el calçat adequat perquè és un acte amb foc.

Els comerços i particulars teniu a la vostra disposició cartró per protegir els aparadors i façanes del recorregut amb foc. El podeu recollir a les oficines de Cultura Mataró (c. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h. També podeu adquirir una lona ignífuga amb la fotografia d'alguna figura festiva al telèfon 93 790 14 89.

Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…