La Chana, diosa del compás

Espectacle

Dissabte 4 de juny de 2022 / 20 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)

Una oportunitat única per gaudir de la mestra de mestres del ball flamenc, amb un acompanyament de luxe. Imprescindible!

La Chana és una de les bailaoras més importants de la història del flamenc. És un mite vivent, i ballarà per última vegada al Teatre Monumental de la ciutat. I no actuarà sola. Portarà a Mataró uns artistes convidats extraordinaris: El Pele, Antonio Canales, El Yiyo i Carmen La Talegona. Tot sota la mirada artística d'Ángel Rojas i un gran equip creatiu.

Després de reaparèixer i tornar a aconseguir un retrobament màgic amb el seu públic a Nova York, Londres, Àmsterdam, Polònia, Madrid i Barcelona, La Chana, diosa del compás torna als seus orígens i balla a la seva ciutat, Mataró, per acomiadar-se dels escenaris. De ben segur que serà una nit històrica i que deixarà empremta a l'ànima dels espectadors.

La Chana ens convida a viure una nit d'emocions i ens fa còmplices de la seva puresa, el seu univers de ritmes infinits i la seva fúria salvatge.


28 euros platea / 26 euros amfiteatre
Descomptes:
·25% escolars, alumnes de l'Aula de Teatre, jubilats i carnet blau
·15% grups de 12 persones o més
·15% carnets de: Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Teatre Lliure i Club del TeatreOrganitzen: Cultura Mataró i SoumahProject

També et pot interessar…