La cançó perfecta

Espectacle

Diumenge 24 d'abril / 12 h / Casal L'Aliança
Fins a 3 anys: gratuïta | Majors de 3 anys: anticipada 8 €, taquilla 10 € | Pack familiar (4 persones): anticipada 25 €

La cançó perfecta és un musical interactiu creat per Gerard Williams i la companyia de teatre Sifasolsi. Es tracta d'un viatge a través de la música, on el públic haurà de participar per ajudar a aconseguir el gran repte: crear una cançó perfecta!

Tot succeeix a l'Olimp, on Zeus, cansat d'escoltar sempre les mateixes cançons a la ràdio, decideix encomanar a Apol·lo la missió de compondre la cançó perfecta. Per fer-ho, ell i el seu amic Hermes emprenen un llarg i trepidant viatge pels racons de tot el regne on descobriran, a través dels ritmes d’Hades, les melodies de la mestra Yoshizawa, les lletres passionals d’Atena i els balls de Dionís, el veritable significat i la màgia de la música.

La moralitat del musical és present en el mateix títol. L’originalitat preval per damunt de la perfecció, que no és altra cosa que una quimera. La comanda de Zeus simbolitza el camí de la vida, en què es valora l’aprenentatge constant i la lluita per aconseguir els objectius.

Les cançons del musical contemplen estils coneguts de la música, com el swing, el rock and roll, la música disco-funk o la balada-pop.

Organitza: Casa de la Música de Mataró

També et pot interessar…